loading

1. EasyCargo nedir? EasyCargo size nasıl yararlı olabilir?

EasyCargo, kamyonlar ve konteynerler için ürün yükleme yazılımıdır (yük planlayıcı veya yük planlama yazılımı olarak da adlandırılır), yük planlarının oluşturulmasına ve optimizasyonuna yardımcı olan bir uygulamadır.. Online kamyon ve konteyner hesaplayıcısı, belirli kargo alanındaki kargo öğelerinin en optimize edilmiş dağıtım şeklini kullanarak yükleme planlamanıza yardımcı olur. Yüklenecek eşyaların (ör. İstiflenemeyen, eğilemeyen, döndürülemeyen) boyutlarını ve gerekli sınırlandırmalarını girmeniz yeterlidir, EasyCargo, yük planı formatında bir çözüm önerecektir. Yükleme planının ayrıntılarını uygulama içinden bir çıktı raporu şeklinde oluşturabilir veya sonucu bir bağlantı linkiyle müşterileriniz / satıcılarınız ile paylaşabilirsiniz.

Şirketinizin yazılımdan nasıl faydalanabileceğini öğrenebilir, potansiyel tasarrufları hesaplayabilir veya hemen ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

EasyCargo öğrenmesi basit ve kullanımı kolaydır. Uygulamayı 10 gün boyunca ücretsiz olarak test edebilirsiniz; basit bir şekilde, sadece oturum açın.