loading

4. Üniversiteler ve diğer eğitim kurumları için özel bir teklifiniz var mı?

Öğretmenler ve profesörler için, tüm işlevleri ve güncellemeleri ücretsiz olarak içeren bir yıllık lisans sunuyoruz. Bu lisans, öğretmenlerin programı tanımaları ve uygulamayla nasıl çalışılacağına dair pratik gösterimler için kurs içinde kullanmaları için tasarlanmıştır. Öğretmenin hesabı aracılığıyla öğrencilere de uygulamaya 30 günlük erişim izni vermek mümkündür. Alternatif olarak, eğitim kurumları satın alınan her bir lisansı 20 kullanıcıya kadar uzatma seçeneğine sahiptir.

Daha fazla lisansa, öğrenciler için daha uzun süreli erişime veya bir öğrenci için uygulamaya kısa süreli erişime ihtiyacınız varsa education@easycargo3d.com adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Aynı zamanda, öğrencilerin EasyCargo ile daha yakından tanışabilecekleri, çalışma sayfaları şeklinde ek pedagojik materyal de sunuyoruz. Çalışma sayfası çözümleri yalnızca Okullara EasyCargo projesinin parçası olan okul temsilcileri tarafından kullanılabilir. Bunları elde etmek için lütfen bizimle training@easycargo3d.com adresinden iletişime geçin.

Okullar için EasyCargo sayfamızda bu teklif hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bir eğitim lisansı satın almak istiyorsanız, lütfen iletişim formumuzu veya e-posta education@easycargo3d.com u kullanarak bizimle iletişime geçin.