loading

Kargo Malzemelerini Eklemek

İlk ekranda, sol taraftaki sütuna yüklemek istediğiniz öğeleri ekleyin. "Malzeme" yüklenecek olan bir kutuyu kastediyoruz. Şu anda EasyCargo'nun sadece küboik ve dikdörtgen şekillerle çalıştığını lütfen unutmayın. Diğer şekiller henüz desteklenmiyor. Beyaz kutu simgesine tıklayarak yeni bir malzeme türü ekleyebileceksiniz.

Lütfen boyutları, miktarı (parça sayısını) ve ağırlığı (toplam veya parça başına) girin:

Aşağıdaki kargo ile alakalı isteklerinizi ayarlayabilirsiniz: eğmeyin, döndürmeyin veya üst üste yığmayın gibi.

Koyu çubuk kutunun altını gösterir. Kutuyu dönmez olarak işaretlediğinizde, uzunluk olarak işaretlenen taraf kargo alanına uzunlamasına, genişlik olarak işaretlenen taraf ise çapraz olarak yerleştirilecektir.

Dikey renk sütununa tıkladıktan sonra malzeme türünün rengini kolayca değiştirebilirsiniz (bu durumda A harfli kırmızı sütun). Ardından, kutu öğesinin yanında renk paleti açılır:

Kutunun üstüne açıklama yazmak istemiyorsanız, kutu görselinin yanındaki onay kutusunun işaretini kaldırarak açıklamayı hariç tutabilirsiniz. O zaman yalnızca harf görünür olacaktır:

Madde açıklamasının yanındaki onay kutusuyla, bu malzemeyi giriş listesinden hariç tutabilirsiniz (ancak yük planını manuel olarak ayarlarken bu öğeyi yüklemeye ekleyebilirsiniz):

Kutu simgesine tıklayarak, başka bir malzeme türü ekleyebilirsiniz.

Excel'den veya API aracılığıyla da öğeleri içe aktarabilirsiniz.