loading

Grupların Öncelik Sıralarını Değiştirmek

Öncelikli gruplar başlangıçta bir kamyon veya römork boyunca farklı boşaltma noktalarını yönetmek için tasarlanmıştır. Ancak aynı zamanda kargo maddelerinin farklı bir yükleme sırasını uygulamanız gerekiyorsa da yararlı olabilirler. Varsayılan olarak, yükleme sırası yüklerin boyutuna göre tanımlanır: en büyük kutular önce yüklenir. Bu ayar kargo alanlarının en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacaktır. Ancak, bazı durumlarda, bu istenen çözüm olmayabilir. Ayarların nasıl değiştirılacağına ilişkin seçeneklerden biri, öncelik gruplarını uygulamaktır

Öncelikli Gruplar, malzemelerin kargo alanına hangi sırada yüklanacağına karar vermenizi sağlar. Grup 1'deki malzemeler önce yüklenecek, ardından ikinci grup, ardından üçüncü Grup vb. Bu nedenle, örneğin son varış noktalarının kamyon tarafından ziyaret ediliş sırasına bağlı olarak yük planını değiştirebilirsiniz.

‘‘+‘‘ simgesiyle daha fazla grup eklenebilir

Ve Gruplar'ı kullanmak Yükleme planında şöyle görünür:

Yukarıdaki resimlerden de görebileceğiniz gibi, biri öğe seviyesi için, diğeri pastel renklerle Gruplar anlamına gelen 2 renk paleti vardır. Sol taraftaki sütundaki giriş listesinde bir öğeye veya gruba tıklayıp tıklamadığınıza bağlı olarak, EasyCargo size öğede veya grup düzeyinde renkler gösterecektir.

Malzemeleri bir gruptan diğerine taşıyabilirsiniz:

Ekranın alt kısmında, Öncelik Grupları ile ilgili daha fazla ayar bulabilirsiniz: öncelik gruplarını kullanabilir veya yok sayabilir, bir grubun öğelerinin başka bir grubun öğelerinin üzerine yığılmayı devre dışı bırakabilir hatta grupları görünmez bir duvarla bölebilirsiniz:

Not: Bir grubu sildiğinizde, o gruplardaki ögeler de silinecektir.

Grupları kullanmak için adım adım talimatları öğretici videomuzda da bulabilirsiniz.

Bu bağlantıdan ileri seviye ayarları değiştirmeyi öğrenebilirsiniz.

İpucu: Bazı şirketler grupları öncelik gruplarına ayırmayı umursamadan ayrı müşteriler için de kullanmaktadırlar ve böylece daha iyi yapıda bir yükleme planı çıkarabilirler.

EasyCargo'nun kargo alanının mümkün olduğunca az yer kaplaması için öncelikle eşyaları sırayla boyuna doğru dizdiğini lütfen unutmayın. Bunu önlemek için, malzeme istiflenemez (malzeme türü düzeyinde ayarlar) olarak ayarlayabilir, yükleme planını manuel olarak ayarlayabilir, yükleri gruplara bölebilir ve grupların yığılmasını devre dışı bırakabilirsiniz.