loading

Lisanslar ve Tek Kullanımlık Giriş Hakkı

EasyCargo uygulamasına erişebilmek için her kullanıcının bir kullanıcı hesabına ihtiyacı vardır. Henüz yoksa, ekranın sağ üst köşesindeki kayıt düğmesine tıklayarak veya bu bağlantı üzerinden kaydolabilirsiniz.

Uygulamayla çalışmak için aktif bir lisansa ihtiyacınız vardır. Test süresi boyunca kaydedilen kargo alanları ve gönderiler gibi tüm veriler uygulamada kalır ve lisans satın aldıktan sonra tekrar erişilebilir olacaktır. Aynı durum, lisansı süresi dolduktan sonra uzattığınızda da geçerlidir. Bir lisansı her yenilediğinizde, önceki gönderilerdeki tüm verilerle çalışmaya devam edebilirsiniz.

Kullanıcılarımıza yıllık veya aylık lisans seçenekleri sunuyoruz. Her ikisi de tek seferlik sipariş olarak veya lisansın otomatik olarak genişletileceği ve ücretlendirileceği bir abonelik şeklinde satın alınabilir.

Sık olmayan kullanım için, uygulamaya bilet başına 24 saat erişmenizi sağlayan bir bireysel bilet paketi sunuyoruz. Bir sipariş için minimum tutar 10 bilettir ve bunları 5 yıl içinde istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Fiyatlandırmalar için lütfen fiyat listemize bakın.

Lisansı satın alırken, kaç lisansa ihtiyacınız olduğunu (kaç kullanıcı için) ve ne kadar süreyle lisans istediğinizi seçebilirsiniz. 3 veya daha fazla kullanıcı için bir yıllık lisans için %30 indirim sağlıyoruz.

Hesaplayıcımızda, hangi aboneliğin sizin için en uygun olduğunu (yıllık, aylık veya bir günlük biletler) ve EasyCargo kullanarak ne kadar zaman ve kargo alanı tasarrufu yaptığınızı kontrol edebilirsiniz.

Öğretmenler ve öğretim görevlileri için, tüm işlevler ve güncellemelerle bir yıllık lisansı ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu lisans öğretmenler programa alışsınlar ve derslerinde uygulamayla nasıl çalışıldığını çeşitli pratiklerle göstersinler diye oluşturuldu. Öğrenciler için yılda 1 kere ücretsiz olarak erişim sunuyoruz, ayrıca herhangi bir öğrenci limiti bulunmuyor. Alternatif olarak, eğitim kurumları satın alınan her lisansı 20 kullanıcıya kadar kullanma seçeneğine sahiptir. Daha fazla bilgi için Okullar için EasyCargo sayfamızı ziyaret edin. Ayrıca iletişim formumuzu kullanarak veya eğitim lisansı satın alma konusunda size rehberlik edebileceğimiz education@easycargo3d.com aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kurumsal lisanslama, özellikle çalışanları için daha fazla lisansa ihtiyaç duyan veya / hatta EasyCargo'yu kullanmak istedikleri çeşitli ülkelerde birden fazla şubesi olan merkezi satın alma departmanlarına sahip büyük şirketler için tasarlanmıştır. Siparişte %30 indirimden yararlanabilirsiniz.