loading

Kullanıcı Ekleme

Kullanıcılar sekmesinin altına daha fazla kullanıcı eklenebilir. Kullanıcı eklerken, Yönetici ve Kullanıcı rolü arasında seçim yapabilirsiniz.

Lisansı yeniden atayabilmek veya kullanıcıları yönetebilmek için Yönetici statüsüne ihtiyacınız vardır. Yönetici sayısı sınırlı değildir ve Yöneticiler; Kullanıcılar, Lisanslar ve Kargo alanlarına erişebilirken, bu bölümler Kullanıcı statüsüne sahip kullanıcılar tarafından kullanılamaz. Kullanıcılar yalnızca ilk sekmeyi ve Gönderiler ve Raporlar'ı görür. Bu, bir yükleme planı oluşturabilecekleri ve kaydedilen Gönderilere erişebilecekleri, ancak kargo alanlarını, kullanıcıları veya lisansları koruma seçeneğine sahip olmadıkları anlamına gelir.

Yeni kullanıcı oluşturmak için Kullanıcılar sekmesine gidin ve Yeni kullanıcı oluştur düğmesine tıklayın. Bir sonraki adımda, ad, soyad ve e-posta adreslerini bilgilerini doldurun. Kaydedildikten sonra, şifre otomatik olarak e-posta adreslerine gönderilir. İlgili satırda Yeni parola gönder'e tıklayarak kullanıcıya istediğiniz zaman yeni bir parola gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Kimlik bilgilerine sahip e-postaların spam olarak işaretlenmiş olabileceğini lütfen unutmayın – kullanıcıdan lütfen spam klasörünü kontrol etmelerini isteyin. Otomatik olarak oluşturulan parolanın değiştirilmesi önerilir. Bu, ekranın sağ üst köşesindeki isme tıkladıktan sonra kullanıcı profili bölümünün altında yapılabilir.

Her kullanıcı sağ üst köşedeki adına tıklayarak kullanıcı profili altındaki bilgilerini değiştirebilir. Kullanıcıların e-posta adreslerini değiştirme seçeneği yalnızca Yönetici'dedir. Yöneticiler diğer kullanıcıları ve yöneticileri de silebilir.

EasyCargo ile çalışmak için her kullanıcının bir lisansının atanması gerekir. Daha fazla kullanıcı bir lisansı paylaşabilir, ancak uygulamayla aynı anda çalışamaz. Lisansın doğrudan Kullanıcılar sekmesi altındaki uygulamada başka bir kullanıcıya yeniden atanması gerekir. Aynı anda çalışan iki kullanıcı için iki lisans gereklidir.