loading

Yükleme Planını Kaydetmek

Sol taraftaki panele eklenen maddelerin üzerine, sevkiyat adını girebilir, sadece buraya tıklayın ve yükleme planına isim verin. Yanındaki 3 yatay çizgiye tıklayarak, gönderiyle ilgili menüyü genişletebilirsiniz. Buradan gönderiyi kaydedebilir, başka bir gönderi açabilir veya yeni bir gönderi başlatabilirsiniz.

Uygulama, EasyCargo'da aktifken her 2 dakikada bir sunucuya gönderi giriş verilerini ve mevcut gönderi planını otomatik olarak kaydediyor. Otomatik kaydedilen gönderileri Otomatik kaydedilen yedeklemeler altında bulabilirsiniz. Şu anda EasyCargo, otomatik olarak kaydedilen son 10 gönderiyi hatırlıyor. Otomatik kaydedilen yedeklemeler yalnızca kaydedilen gönderilere kullanıcı hesabınız altındaki diğer Yöneticiler tarafından da erişilebilirken sizin için kullanılabilir. Otomatik kaydedilmiş yedeklemelere Gönderiler ve Raporlar sekmesinden de ulaşabilirsiniz:

Menüden, ilk ekranda, bir gönderiyi varsayılan gönderi olarak kaydedebilirsiniz. Bu tür gönderiler başlangıçta yeni gönderi için şablon olarak otomatik olarak yüklenir. Varsayılan gönderi, Yeni bir gönderi oluşturularak ve varsayılan gönderi olarak kaydedilerek kolayca sıfırlanabilir. 

Kaydedilen tüm gönderiler Gönderiler ve Raporlar sekmesi altında saklanır. Kaydedilen gönderi sayısı sınırlı değildir. Ancak, her gönderinin maksimum 999 sürümü olabilir, bu nedenle her yeni gönderi için yeni bir ad eklenmesi önerilir.

Verilen veriler yeniden içe aktarmak için de kullanılabilir- Excel'den içeri aktarma bölümüne bakın.

Tamamen yeni bir gönderi başlatmak istiyorsanız, ilk sekmeye gidin ve ekranın sol üst kısmındaki üç satıra tıklayın- burada Yeni gönderi seçeneğini bulacaksınız:

Not: Bir gönderiyi silerken, yalnızca belirli bir sürümü silmek (aşağıda yeşil renkle işaretlenmiştir) ile tüm gönderi sürümlerini silmek (kırmızı renkle işaretlenmiştir) arasında ayrım yapmak çok önemlidir!