loading

Yük Dağılımı

Sağ taraftaki panelde, görünümleri değiştirebilir ve yükleme planının ağırlık dağılımıyla ilgili bilgileri görebilirsiniz (bu seçeneği elde etmek için sağ taraftaki paneldeki kargo alanları listesinin daraltılması gerekir):

Ağırlık sınırına uyulmazsa, yeşil oklar kırmızıya dönüşür:

Ekranın alt kısmındaki düğmeleri kullanarak, ağırlık sınırlarına saygı göz önünde bulundurarak / yok sayarak ayarları değiştirebilirsiniz (yüklemede 10.000'den fazla öğe olduğunda Ağırlık sınırlarına uyun seçeneğinin otomatik olarak devre dışı bırakıldığını lütfen unutmayın):

Ya da yüklenen öğeleri kütle merkezine kaydırın:

Son buton öncelik gruplarıyla ilgilidir- Öncelik Gruplarını Kullanarak Yükleme Sırası Nasıl Değiştirilir bölümüne bakın.

İlk buton- Yükleme boyutu- size her yükleme için Kullanılabilir Kargo Alanı boyutunu ayarlama seçeneği sunar. Kargonun yükleme alanının hacmini aşmasına izin veren daha küçük ve daha büyük hale getirilebilir: Bu makalede, nasıl çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Ekranın üst kısmındaki bilgi panelinde kargo alanı kullanımı ile ilgili bilgilere rastlayabilirsiniz. İlk satır boş kargo alanıyla ilgili verileri gösterir, ikinci satır yükün kendisini yansıtır ve üçüncü satırda, yüklenen maddelerin toplamda ne kadar yer kaplayıp alamayacağı hakkında bilgi bulabilirsiniz. Burada kargo alanının sonuna kadar ücretsiz sayaçların yanı sıra yükün kütle merkezine kaydırılmış olması durumunda uzunluk boyunca / sağa kayma verilerini bulabilirsiniz:

İmlecinizi yüklü kargo alanına (alt kısmı) sahip simgeye yerleştirirseniz, kargo alanı kullanım yüzdesi görüntülenir:

Verilen kargo alanının yanı sıra her aks için ağırlık sınırı, önceden tanımlanmış olanlar kataloğundan gerekli kargo alanlarını seçebileceğiniz, düzenleyebileceğiniz veya yenilerini oluşturabileceğiniz kargo alanları sekmesi altında değiştirilebilir:

Kargo alanlarını yalnızca Yönetici rolüne sahip kullanıcıların koruyabileceğini lütfen unutmayın. Diğerleri için (yalnızca Kullanıcı rolü olanlar) bu bölüm hiç kullanılamaz.