loading

Lisans Satın Alma

Nasıl başlayacağınız hakkında 2 seçenek vardır:
Satın Al düğmesinin yanındaki adınıza tıklayarak da kullanıcı profilinizin altındaki sipariş formuna erişebilirsiniz. Daha fazla lisans ve bilet sipariş et butonuna tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz. Burada mevcut lisansınızın geçerliliğini de kontrol edebilirsiniz.

Veya, daha fazla bilet veya Lisans sipariş etme düğmesine tıklayarak Lisansı,Lisanslar sekmesi altında sipariş edebilirsiniz. Yukarıda listelenen her iki seçenek de tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilirken, Lisanslar sekmesine yalnızca Yöneticiler tarafından erişilebilir.

İlk olarak, yıl ve ay lisansı veya bir günlük bilet paketi arasında seçim yapabilirsiniz. Fiyatı hemen göreceksiniz. Ülkenizi ve tercih ettiğiniz para birimini seçmeniz yeterlidir.

İkinci adımda, şirket bilgilerinizi girmeniz istenecektir.

Şirket adresiniz Avrupa Birliği'ndeyse ve atanmış bir KDV numaranız varsa, lütfen KDV Nr yazıp ENTER tuşuna bastıktan sonra VIES sisteminde doğrulanacak ve şirket verileriniz otomatik olarak önceden doldurulacaktır. Ardından, KDV toplam değerden düşülür ve KDV Nr. faturaya yansıtılır. Herhangi bir KDV Nr. atanmamışsa, KDV, Avrupa Birliği içindeki geçerli oranlara göre tahsil edilir. Bu durumda, lütfen işletme adınızı ve adresinizi manuel olarak doldurun. Şirket adresiniz AB dışındaysa KDV faturalandırılmaz.

Ek bilgiler altında, faturaya yansıtılması gereken bilgileri ekleyebilirsiniz- genellikle satın alma siparişi numarası gibi.

Fatura otomatik olarak oluşturulur ve buraya fatura e-postası olarak eklenen e-posta adresine gönderilir. Faturanın birkaç e-posta adresine gönderilmesini istiyorsanız, lütfen e-posta adreslerini noktalı virgülle ayırın.

Sipariş formunun sağ üst köşesinde abonelik ve tek seferlik sipariş arasında seçim yapabilirsiniz. Abonelik varsayılan seçenektir ve uygulamanın sürekli olarak kullanımını sağlar: lisans, süresi dolduktan sonra otomatik olarak uzatılır ve ücretlendirilir. Kartla ödeme yaparsanız, kart numaranız yaklaşan ödemeler için ödeme sağlayıcısına kaydedilir. Lisansın otomatik olarak uzatılmasını istemiyorsanız veya lisansı yalnızca sınırlı bir süre için sipariş etmek istiyorsanız, lütfen bunun yerine tek seferlik seçeneği seçin.

Ardından, lisans sayısını (toplam kaç kullanıcıya erişim izni vermek istediğinizi) ve tek seferlik bir ödeme durumunda seçebilirsiniz; ay/yıl olarak da süre seçimi yapılabilir (lisans her ay/yılda otomatik olarak uzatıldığı için bu seçenek abonelikler için aktif değildir).

Tek seferlik bilet durumunda, sipariş etmek istediğiniz bilet sayısını seçebilirsiniz. Minimum tutar 10'dur.

Lütfen Hizmet Hüküm ve Koşullarını dikkatlice okuyun. 

Siparişin son adımında ödeme yöntemini seçin: kartla online ödeme yapmanızı öneririz. Başarılı ödemeden hemen sonra lisansınız etkinleştirilir ve EasyCargo'yu hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Faturanın, hangi ödeme yöntemini seçerseniz seçin otomatik olarak oluşturulacağını ve lisans sipariş edilirken eklenen e-posta adresine gönderileceğini lütfen unutmayın.

Ödemeyi işlemeden önce faturayı almanız gerekiyorsa, lütfen Diğer ödeme yöntemlerini göster düğmesine tıklayın. Burada uluslararası banka havalesini seçebilirsiniz. Bu ödeme yönteminin bazı sınırlamaları vardır: yalnızca EUR, USD, PLN ve CZK cinsinden işlenebilir. Bunun dışında, sistem lisansı yalnızca ödeme aldıktan sonra etkinleştirir, bu da birkaç gün sürebilir.

EasyCargo ile daha önce çalışmaya başlamanız gerekiyorsa, lütfen iletişim formumuz aracılığıyla bizimle iletişime geçin ve ödemenizi almadan önce ödeme emri onayını gönderdikten sonra lisansınızı önceden aktifleştirebilirsiniz.

Kullanıcı dostu bir diğer alternatif de e-mağazamızdır. Bu videoda gördüğünüz gibi Online mağazamızdan kolayca lisans anahtarı sipariş edebilirsiniz. Lisans anahtarı aldığınızda Lisanslar sekmesi altında kolayca etkinleştirebilirsiniz:

Bu size lisansınızı hemen etkinleştirme şansını verir veya istediğiniz zaman da aktifleştirebilirsiniz.

Özetle, birkaç farklı durum vardır- her birinin bazı avantajları ve sınırlamaları vardır:

  • Kartla online ödeme, birçok para biriminde ödeme yapmanızı ve uygulamaya anında erişmenizi sağlar.

  • Online mağaza kullanımı çok kolaydır ve lisans anahtarını hemen etkinleştirebilirsiniz, ya da ihtiyacınıza göre aktifleştirmeyi erteleyebilirsiniz. Satın alma USD olarak yapılabilir. E-mağaza başka bir ödeme aracı kullandığından, çevrimiçi ödemelerle ilgili bazı sorunlarla karşılaşırsanız bu bir çözüm olabilir.

  • Herhangi bir nedenden ötürü çevrimiçi ödeme yapamazsanız, USD, EUR, PLN ve CZK cinsinden ödemeler için desteklenen uluslararası banka havalesini seçebilirsiniz - faturayı önceden alırsınız ve lisans ödeme sırasında etkinleştirilir.

Lisanslar sekmesi altında siparişlerinizi görebilir, faturaları indirebilir ve abonelikleri koruyabilirsiniz. Şirket abonelikleri altında, etkin aboneliklerin listesi vardır. Etkin bir aboneliğiniz varsa, aboneliği iptal etmediğiniz sürece lisans yenilenir. Aboneliği iptal et'e tıklayarak abonelik her zaman iptal edilebilir:

Lisanslar sekmesinde, satın alınan biletleri de bulabilir ve etkinleştirebilirsiniz:

Lisansları Göster'e tıkladıktan sonra, geçerlilik tarihleri de dahil olmak üzere geçerli lisanslarınızın listesini görürsünüz. Bir sonraki adımda, lisanslarınızın geçmişini görüntülemek için Lisans Geçmişini göster'e tıklayabilirsiniz

Siparişleri ve Faturaları Göster'e tıkladıktan sonra, siparişlerin görüntülenmesini sağlarsınız. Faturalarınızı buradan da indirebilirsiniz:

Bu konuyla ilgili adım adım talimatları öğretici videomuzda bulabilirsiniz.

Lisans, ödeme onaylanır onaylanmaz aktifleşir ve kullanıcı hesabınız altındaki kullanıcılardan birine otomatik olarak atanır. Başka bir kullanıcıya atamak istiyorsanız, bunu Kullanıcılar sekmesi altında yapabilirsiniz. Kullanıcılara lisans atama bölümüne bakın.