loading

Kullanıcılara Lisans Atama

Kullanıcı sistemde oturum açarsa, atanmış lisansı yoksa ve etkin bir atanmamış lisans varsa, sistem onlara kullanılabilir lisanslardan birini otomatik olarak atar. Herhangi bir lisansınız etkinleştirilmemiş ancak ücretsiz bir biletiniz varsa, kullanıcıya bir günlük bileti etkinleştirmek isteyip istemediği sorulacaktır.

Bazen lisans otomatik olarak doğru şekilde atanmaz. Bu durumda, sayfayı veya oturumu yenilemenizi ve tekrar oturum açmanızı öneririz. Bu yardımcı olmazsa, lütfen Kullanıcılar sekmesine gidin ve lisansı aşağıda açıklandığı gibi verilen kullanıcıya (veya kendinize) atayın:

  • Kullanıcılar sekmesinin altında, Lisans sütununda, lisansın kime atandığını kolayca anlayabilirsiniz (mavi ile işaretlenmiştir)

  • Ücretsiz lisanslar varsa, lisansı, verilen kullanıcıya atamak için ilgili satırdaki kutuyu işaretleyin.

  • Eğer durum böyle değilse, verilen satırdaki kutunun işaretini kaldırarak daha fazla lisans sipariş edebilir veya başka bir kullanıcıdan lisans kaldırabilirsiniz. Bu nedenle, lisans verilen kullanıcıdan kaldırılır ve başka bir kullanıcıya atanmak üzere kullanılabilir hale gelir.

Kullanıcıları ve lisansları yönetme hakkında ayrıntılı talimatları öğretici videomuzda bulabilirsiniz.